Roliga slots från GamesOS

admin Spel

Spelleverantören GamesOS har många roliga spelautomater på sin lyra. Vi tänkte idag titta närmare på några av dessa så att du som spelare får lite mer kött på benen i ditt spelande.

Midnight Lucky Sky

Har du någonsin drömt om att åka till Kina? Så bra, med denna färgsprakande slot är du där på nolltid. Med ett tema som doftar av kinesiskt nyår och en knivskarp grafik är denna slot rent visuellt en fullträff. Det är dessutom väldigt roligt att spela på. Vad säger du? Klart du ska prova!

Mystic Slots

Trollkarlar och häxor! Nu när vi har din uppmärksamhet vill vi presentera Mystic Slots. Den spännande men också lite skrämmande slot är inget för den räddhågsna, men om du härdar ut kan du bli rikligt belönad.  Här stöter du på skelett, ormar, monster och läskiga kryp. Men gedigen design och stämningsfull musik kommer du trivas bra med denna slot. Om du vågar!

Party Night

Om du vill undvika den läskiga skogen kanske vi fresta med en sväng på klubben istället. Party Night utspelar sig som namnet antyder i en klubbmiljö med starka färger och skön musik. Discokulor, drinkar och stora vinster kommer göra Party Night till din nya favoritslot. Att sloten dessutom har väldigt genomarbetad grafik höjer betyget ytterligare.

Som du märker finns det många roliga slots från GamesOS. Detta var bara några exempel och du gör nog bäst i att fortsätta kolla själv och prova dig fram till din favorit. Ha det så kul och lycka till med ditt spelande!

You May Also Like..

Spel med kryptovaluta

Bitcoin blivit enligt vissa en succé och hos andra skeptiker kanske inte lika populärt. Oavsett åsikter om denna valuta så […]

Spännande att spela på sport

Att spela på sport har varit populärt under en väldigt lång tid och det verkar inte som detta kommer att […]

Vad är Overwatch?

Overwatch är ett spel från Blizzard Entertainment, och som de flesta i spelvärlden känner till innebär det nästan per automatik […]